- Schoonheidssalon Ilse

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Specialiteiten


Permanente Make-up:

Altijd een verzorgd uiterlijk:

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet voldoen. Bij permanente make-up worden eye-liners, wenkbrauwen en lip-liners aangebracht welke 2 tot 5 jaar blijven zitten. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u 's morgens uit bed stapt, of als u door weer en wind loopt, uw permanente make-up blijft altijd op zijn plaats en loopt niet meer uit. DOOR ONZE ERVARING IS PERMANENTE MAKE-UP VRIJWEL PIJNLOOS EN VOLKOMEN RISICOLOOS!
Permanente make-up is voor vele mensen een prachtig iets op te hebben indien perfect uitgevoerd en aangepast aan uw persoonlijkheid. Het kan op enkele uitzonderingen na voor iedereen. Het hoeft ook niet altijd opvallend zichtbaar te zijn en is een comfort dat als je het eenmaal hebt, niet meer kunt missen.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht:

Bij permanente make-up wordt door middel van een steriele ultra dunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatie vloeistof in de huid gebracht. U kunt permanente make-up laten aanbrengen voor:

  • Lipliner: Bij de lip contouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt met als resultaat een prachtige volle mond, ook zonder lipstick. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up.

Nieuw: Uitgeschaduwde lipliner: Door de ontwikkeling van steeds nieuwe technieken, die wij tijdens onze master opleiding volgden, is het nu met permanente make-up eveneens mogelijk om uw lippen nog natuurlijker en voller te doen lijken zonder een te strakke lijn.

  • Wenkbrauwen: Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel ge√ępileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Eye-Liners: oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard verfraaid. Bij de eye-liners wordt tussen de wimperhaartjes, heel fijn gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

I
L
S
E

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu